Klanten


In de loop der jaren hebben wij meerdere klanten geholpen met het screenen van nieuw personeel en het verbeteren van organisaties door middel van exit interviews. Hieronder leest u reacties van enkele van onze tevreden klanten.


“Kwik-Fit Nederland Groep is een betrouwbare, open en transparante organisatie en wil zich profileren als één van de beste werkgevers in de automotive branche. Daar investeren wij in, daar werken wij hard aan, maar hier hebben we natuurlijk wel de juiste mensen voor nodig. Sinds twee jaar krijgt elke geschikte sollicitant bij Kwik-Fit een uitnodiging voor de screening van Alphium. Door deze investering als toevoeging aan het sollicitatieproces, is de kans groter op het aannemen van de juiste kandidaat. Gezien de resultaten is Kwik-Fit erg tevreden met de screening.”

Directie | Kwik-Fit Nederland BV

Tijdens het werving & selectieproces maken wij gebruik van het integriteitsinterview van Alphium. Kwaliteit en screening van kandidaten staan voor ons en onze opdrachtgevers hoog in het vaandel. Een pre-employment screening geeft voor ons de finishing touch op een complete wervingsprocedure.”

Hanno Schoenmakers | Directeur | BNL Consultancy Werving & Selectie

“Dachser staat voor kwaliteit en heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan. Deze aspecten vonden wij ook terug in de oplossingen van Alphium. Want bij intelligente logistiek hoort ook een intelligente en betrouwbare selectie.”

Directie | Dachser Netherlands BV

“Bright investigations ziet dat we met online screening zowel de security als de HRM afdeling waarde laten toevoegen aan organisaties.”

Raymond Brandwijk | Directeur | Bright Investigations


Meer informatie?

Benieuwd naar wat diis voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie over exit interviews of integriteit interviews.

Meer informatie over:


Of bel 030 - 600 07 78