diis exit interview


Het aannemen en inwerken van een nieuwe medewerker kost al snel twee tot drie keer een jaarsalaris. Bovendien wilt u als manager graag goede mensen voor uw organisatie behouden. Met het Diis exit-interview beschikt u over het gereedschap om werknemers langer aan uw organisatie te binden. Diis staat voor Digitaal Interactief Interview Systeem: intelligente software om online exitgesprekken af te nemen. Ons programma analyseert om welke redenen mensen weggaan bij uw bedrijf. Zo weet u waaraan u moet werken om uw beste werknemers binnen te houden.

Het exit-interview is een beproefde methode om te achterhalen waarom personeel uitstroomt. Deze belangrijke vraag krijgt vaak onvoldoende aandacht omdat de focus ligt op het invullen van de vrijgekomen vacature. Het Diis exit-interview levert de antwoorden op een presenteerblaadje. Uw werknemers kunnen het exitgesprek op ieder tijdstip zelfstandig doorlopen. De uitkomst, met daarin de aandachtspunten, is voor u als manager online direct zichtbaar.

GRATIS testinterview

Fraude, diefstal en financiële schade voorkomen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend testinterview.

uw gegevens zijn veilig bij ons

Het systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk en wijst zich vanzelf. Online management rapportage maakt de uitkomst direct zichtbaar.
diis

Hoe werkt het Diis exit-interview?

Bij het exitgesprek van Diis zit aan de andere kant van de tafel geen persoon, maar een computer. Dit maakt werknemers vrijer in hun antwoorden. Via een beveiligde internetverbinding beantwoordt de vertrekkende werknemer via de PC een reeks uiteenlopende vragen. Dit neemt niet meer dan 20 minuten in beslag. De vragenlijst is aantrekkelijk vormgegeven en omvat verschillende interactieve en afwisselende onderdelen.

Vragen op maat

Diis interviewt werknemers over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, arbeidsomstandigheden en management. Maar: ieder bedrijf is anders. Daarom gaan we eerst met u om tafel om de vragenlijst op uw bedrijf af te stemmen.

Waarom diis exit interview?

Houdt het beste personeel binnen

Effectiever dan conventioneel exit interview

Geschikt voor elke pc met internet

Heldere managementrapportage